İZMİR / KARABAĞLAR - Şehit Egemen Öztürk Ortaokulu

Şehit Egemen Öztürk Ortaokulu

Yurtoğlu Mah.3948/9 Sokak No6/A Karabağlar İZMİR
Vizyon
Eğitimde öncü, örnek niteliklere sahip, yeniliklere açık takım ruhuna önem veren bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiş ve tüm paydaşlarıyla dostluk ortamında çalışmayı arzulayan çağdaş, demokratik örnek bir kurum olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi yenilikçi yaklaşımlar içeren öğretim programlarımız ışığında bir üst kuruma hazırlarken, ana dilinde başarılı, yabancı dilde etkin, farklı kültürlere hoşgörülü, fen ve matematik bilimlerinde geleceğe dönük, sanat ve sporla ilgili, etik değerleri benimsemiş, çevreye duyarlı, yaşam boyu öğrenen, teknolojiye ayak uydurabilen, bilgili becerili ve özgüvene sahip, ülkesine ve tüm insanlığa faydalı, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı nesiller yetiştirmektir. Öğrenci, veli ve çalışanlarımızın memnuniyetini sağlamak, kurumumuzun güvenirliğini ve saygınlığını arttırmaktır.
Öğretim Şekli :TAM GÜN
09:00 - Derse Başlama 15:30 - Ders Bitimi
Ulaşım
Karabağlar içesinde bulunan okulumuzun çevre yolu ile rahat bağlantısı olup İzmir ili geneline ulaşımı kolaylıkla sağlanabilmektedir. İl merkezine ulaşım 193, 524 ve 873 numaralı otobüsler tarafından sağlanmaktadır. Ayrıca Yeşilyurt - Eşrefpaşa, Cennetçeşme - Kuruçeşme, Toki - Kadifekale dolmuş hatları okulumuzdan geçmektedir.
Yurdoğlu Mahallesi 1995 den sonra kurulan Toplu Konut alanıdır.
Okulumuz İzmir ili Merkez ilçesi Karabağlar Belediye Sınırları içerisindedir.
Futbol, Basketbol, Satranç, Görsel Sanatlar
Bilim Şenliği