İZMİR / KARABAĞLAR - Şehit Egemen Öztürk Ortaokulu

May

2. Dönem 2. Ortak sınav tarihleri (8. sınıflar için) aşağıda belirtilmiştir.

May

2. Dönem 2. Ortak sınav tarihleri (5, 6, 7. sınıflar için) aşağıda belirtilmiştir.

Mrt

8.Sınıf ogrenci ve velilerin dikkatine sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin merkezi sınav (LGS) başvuruları tarihi 18_29 Mart 2024tarihleri arasında elektronik ortamda(http://eokul.meb.gov.tr/)üzerinden yapılacak ,veliler başvuruyu yaptıktan sonra onaylanan başvuruyu imzalamak için belirtilen tarihler içinde okul idaresine uğramaları gerekmektedir.

Mrt

Öz Bakış Özel Eğitim ve Rehberlik E-Dergisi ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız

Mrt

Sayın velilerimiz ve öğrencilerimiz aşağıdaki bağlantıya tıklayarak açılan sayfanın üst kısmında yer alan  dokümanlar bölümünden mesleki teknik eğitim ile ilgili tanitim filmlerini tüm velilerimiz ve öğrencilerimizin izlemesi gerekmektedir.Ayrıca bu sayfanın alt kısmında yer alan mesleğim hayatım portalında meslekler, mesleki okulları incelemenin, mesleki teknik liseler ve bölümler hakkında bilgi edinmenizi sağlayacaktır. Rehberlik Servisi.

1. Dönem 2. Ortak sınav tarihleri aşağıda belirtilmiştir.

Ekm

Öğretmenlerimizn veli görüşmesi için uygun olan saatleri aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.